Swipe

Swipe

JA behoort vier jaar op rij bij beste bureaus en lanceert Prebranding

Je hebt ze de afgelopen tijd vast veel voorbij zien komen: posts en persberichten van bureaus die een plekje in de FONK150 hebben gescoord. Wij waren voor het vierde jaar op een rij één van die bureaus en dit jaar zelfs de nummer één in de categorie business to business. Maar uit zo'n postje blijkt niet half hoe blij we zijn met die noteringen.

Grafische huisstijl JA rebranding agency

In de bureauwereld houden we wel van het uitreiken van een award, of het samenstellen van een fraaie erelijst. Soms gebeurt dat op basis van een deskundige vakjury, soms op basis van meeste stemmen gelden. De FONK150 is anders. Hij is waardevoller, vinden wij, omdat de lijst wordt samengesteld op basis van de beoordeling van onze eigen klanten en opdrachtgevers. En als zij je gemiddeld een 8.9 geven voor geleverd werk, is dat voor ons iets om ongelooflijk trots op te zijn. 

Onze ambitie is niet om in omvang heel groot te worden, maar te excelleren binnen onze expertise, met een uitgesproken cultuur en een hoge mate van exclusiviteit. Dat zetten we om in creativiteit en zo dragen we bij aan de businessgroei van onze opdrdachtgevers. We creëren merkgedreven groei voor ambitieuze organisaties en dat dat in heel Nederland zó wordt gewaardeerd, is een hele eer voor ons hele team.

Daar gaan we dus ook met heel erg veel plezier mee door. Doen wat we doen, maar dat steeds nóg iets beter. En om die klantervaring ook nog meer te verbeteren, hebben we Prebranding ontwikkeld. 

No items found.

Je kunt een Prebranding zien als een eerste, oriënterende stap richting een volledige rebranding. Met een Prebranding weet je binnen een maand hoe je je merk in kunt zetten voor verdere groei. We leren je er bijvoorbeeld alle ins en outs van een rebranding, en geven je inzicht in de complexiteit, kosten en haalbaarheid ervan. Daarnaast ontdek je wat de kern van je vraagstuk is en ontvang je een helder stappenplan voor een eventueel vervolgtraject.

En het mooie is, vinden wij: jij bepaalt of je daarna met ons verder wil. Want vergeet niet: een rebranding is groot, tijdrovend en intensief. Het vraagt om een visie voor de lange termijn en acties op heel korte termijn. Daar gaan wij dus extra op inzetten, zodat onze opdrachtgevers met minder vraagtekens en meer plezier aan een rebranding beginnen. 

Je moet niets, je kunt alles: een Prebranding is wat ons betreft de beste voorbereiding op de rebranding van iedere ambitieuze organisatie. We hebben enorm veel zin om daar komend jaar mee aan de slag te gaan en om nog meer mooie, waardevolle merken te creëren.