Swipe

Swipe

Project lead Sarah: ‘De match zit in de menselijke aanpak van projecten; luisteren, vertalen en uitdragen.’

Sarah is de nieuwe project lead van JA. Met haar interesse in de mens, achtergrond in performance marketing en digitale creativiteit begeleidt ze onze trajecten en daarnaast houdt ze zich bezig met de activatie van de merken die we bouwen. We vroegen Sarah wat haar drijft en wat ze belangrijk vindt in haar werk.

Sarah Hol bij JA rebranding agency

‘Op jonge leeftijd was ik al gedreven om de mensen die ik ontmoet te doorgronden. Ik luister graag naar unieke verhalen en die zoek ik ook altijd op in mijn werk. Bij JA ontdekte ik al snel dat er op dezelfde manier geluisterd wordt. In de gesprekken die ik met Jasper en André voerde, schuilde een oprechte interesse die ik enorm waardeer. Het verbaast me dan ook niet dat de kracht van JA zit in de menselijke aanpak van projecten: luisteren, vertalen en uitdragen. Dit alles op een manier die dicht bij de kern blijft, maar tegelijkertijd voortdurend verrast.

Als project lead bij JA hoop ik mijn interesse in mensen te combineren met digitale creativiteit en mijn achtergrond in performance marketing. Hoe maak je van een bedrijf een merk dat door iedereen beleefd wordt zoals het bedacht is? De juiste activatie is de sleutel. Ik werk daarbij graag campagnematig: een duidelijk begin en een helder eind, maar het gaat er uiteindelijk om hoe je het daartussen inricht. En in dat niemandsland denk ik graag na over waarom dingen zijn zoals ze zijn. Sommigen zien dat als filosofisch. Ik zie het als noodzakelijk goed om te begrijpen wat een merkidentiteit nodig heeft voor succes. Zo overbrug je onbekend terrein. Logica vinden in iets wat op het eerste oog niet logisch lijkt - daar geniet ik van.

No items found.

En waar ik me mee bezighoud buiten dit werk? Ik koester m’n relaties: familie, vrienden - hier laad ik bij op. Ik teken ook graag en af en toe heb ik creatieve uitspattingen waarin ik me helemaal kan verliezen. Daarnaast vind ik sporten erg belangrijk. Krachttraining, yoga, paaldansen, noem het maar op. Mijn valkuil? Ik vind alles leuk!

Wat daarnaast als een rode draad door mijn leven loopt, is de motivatie om mensen te helpen groeien. Ontdekken waar iemand goed in is. En soms nog belangrijker: waarin niet. Want accepteer je dit, dan creëer je ruimte om te groeien naar dat waarin je uitblinkt en waar je van geniet. Dit projecteer ik ook altijd op mijn eigen levenswijze. Ik ben analytisch en hou van logica. Duidelijke rollen, heldere kaders. Pretenderen dat ik naast het hebben van deze eigenschappen ook nog een creatieveling pur sang ben, helpt mij niet verder. Daarom omarm ik de creatieven die ik binnen JA om me heen heb. Kortom: accepteren en dankbaar gebruikmaken van de hulp die je nodig hebt om te kunnen groeien.  

Ik heb er vertrouwen in dat ik bij JA een plek heb gevonden waar ik al mijn interesses kan bundelen: mensen helpen groeien, merken helpen groeien en mezelf ontwikkelen tot een volwaardig teamlid van een invloedrijk bureau.