Swipe

Swipe

Uit de comfortzone met stagiair Hannah

Onderzoeken hoe merken zich visueel nog beter kunnen ontwikkelen door middel van fotografie en videografie: dat gaat ze tijdens deze stageperiode doen.

Hannah Hoekerswever lachend achter telefoon bij JA rebranding agency

Hi, mijn naam is Hannah en ik ben momenteel bezig met mijn afstudeerstage bij JA. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn studie media & design. Naast studente ben ik ook al ruim 3 jaar werkzaam als fotografe en vormgever.

Ik ben 21 jaar oud en ik woon in het mooie Meppel. Ik heb een poos in Amsterdam gewoond maar heb nu de rust weer opgezocht. Heel fijn! Naast de liefde voor de stad heb ik ook een grote liefde voor de natuur. Ik hou heel erg van lachen, gezelligheid, lekker eten, een mooi interieur, muziek, knuffelen met mijn dieren, mooie kleding, natuur, de liefde, reizen, nieuwe dingen leren en creativiteit.

Productie

Hiervoor ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de videoproductie-industrie. Ik ben dus wel gewend snel lijntjes te leggen en erg flexibel te zijn. Toch kwam het werk van JA iedere keer voorbij omdat ik ook een aantal andere Cibap-studenten er stage zag lopen, dus ik noteerde JA op mijn lijstje.

Hannah Hoekerswever achter laptop bij JA branding agency
Woonkamer van JA branding agency
Hannah Hoekerswever lachend bij JA branding agency
No items found.

Ambitie

Ik merkte dat de mensen bij JA erg goed aansluiten bij waar ik behoefte aan heb. Door hoe ze communiceren naar hun (potentiële) opdrachtgevers maar ook hoe de cultuur binnen het bedrijf is. Dat sprak mij aan. Ook doordat ze veel over het team delen gaf mij het gevoel dat ik JA al een beetje kende voor ik er begon.

Ik hoop tijdens deze periode te bereiken dat ik als foto- en videografe nog meer uit mijn comfortzone durf te gaan en vooral wat meer mijn gevoel ga volgen. Ook wil ik er voor zorgen dat ik door wat meer bij het proces aanwezig te zijn bedrijven visueel nog beter in beeld kan brengen. Dat je in een oogopslag ziet dat een kenmerk van een bedrijf sterk naar voren komt. Na mijn stage hoop ik vooral hele toffe content neer te kunnen zetten.

Tijdens mijn stage ga ik onderzoek doen naar hoe bedrijven en merken zich visueel nog beter kunnen ontwikkelen door middel van fotografie en videografie. Ondanks ik al even in het wereldje zit vind ik het erg interessant om mezelf hierin te blijven ontwikkelen.

Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan.