Swipe

Swipe

Maak kennis met een nieuwe generatie merkenbouwers

Bij JA houden we van eigenzinnige mensen. Ons proces én onze cultuur geeft hen ruimte om creatief te excelleren.

Wat verstaan we onder
creatief excelleren?

We omarmen passie, creativiteit, vindingrijkheid en nieuwsgierigheid. We geloven dat deze menselijke eigenschappen de sleutel zijn om een verschil te maken in deze wereld. Onze mensen hebben de ruimte om te groeien, te creëren en hun unieke talenten te benutten.

Deze overtuiging vormt het fundament van onze agency, en onze teamleden geven elke dag vorm aan wat zij nodig hebben om het beste uit henzelf te halen.

Wij geloven in een sfeer vol flexibiliteit en ruimte. Creativiteit ontstaat overal: in de trein, onder de douche, of in ons (t)huiskantoor, die we creëerden als een plaats waar je je thuis voelt.

01

Vrijheid

We geloven niet in strikte regels en vertrouwen erop dat onze mensen verantwoordelijkheid nemen. Daarom vind je bij ons ook geen dikke personeelsreglementen. Wij zien hoe creatieven tot hun recht komen als zij de vrijheid hebben om hun werkzaamheden zelf in te delen. Vastgestelde werktijden en locaties passen daar niet bij. Waar en wanneer je werkt -
bepaal je zo veel mogelijk zelf.

02

Nieuwsgierigheid

We werken in een wereld die ongelooflijk snel verandert. Organisaties veranderen, techniek en tools veranderen, het klimaat verandert, mensen veranderen. Het vraagt een onuitputtelijke nieuwsgierigheid om de context van de dingen die om ons heen gebeuren te zien, te begrijpen en te duiden. Door nieuwsgierig te zijn, behouden we ons leiderschap op het gebied van branding en positionering - blijven we dat ontwikkelen.

03

Synergie

Onze mensen zijn allemaal nieuwsgierig, creatief en breed geïnteresseerd. Maar afgezien daarvan verschillen we. Met uiteenlopende karakters, achtergronden, talenten, voorkeuren en ervaringen hebben we een team van diverse perspectieven. En vooral: een hecht en gebalanceerd team, met het hart op de juiste plek.

04

Aandacht

Alles begint met aandacht. Aandacht voor onze opdrachtgevers en onze processen bijvoorbeeld, want de workflow en projectmanagement zijn net zo belangrijk als de producten die we creëren. Aandacht en ruimte voor diep werken ook, zonder afleiding. En aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voor onze fysieke en mentale gezondheid. Daarom zorgen we altijd voor de juiste mentoring van creatieven, intern of extern.

Onze mensen

geven richting

aan ons bureau,

niet andersom

Vacatures

Ons team bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van karakters en talenten. We zijn altijd proactief op zoek naar versterking, om ons werk scherp te houden. Een goede match met het team vinden we belangrijker dan het invullen van een specifieke rol binnen strakke kaders.

Een goede match is voor ons iemand iets brengt wat we nog niet in huis hebben en ons team verrijkt met nieuwe perspectieven en invalshoeken. Wil jij je droombaan samenstellen op basis van je talent en karakter? Dan horen we graag van je.