Swipe

Swipe

PrebrandingTM

Krijg binnen 1 maand en 3 stappen advies en inzicht in wat rebranding voor je organisatie kan betekenen.

welkom bij
prebranding
De ideale voorbereiding op een mogelijke rebranding van jouw organisatie. Weet binnen een maand hoe je jouw bedrijf transformeert tot merk met ambitie.
Met Prebranding krijg je een helder plan met alle inzichten die je nodig hebt voor een succesvolle rebranding. Want rebranding maakt veel impact op je organisatie. Dat snappen we en daar helpen we je graag mee. Daarom:
Leer je alle ins en outs van rebranding
01
Ontdek je wat de kern van je vraagstuk is
02
Krijg je inzicht in de complexiteit, kosten en haalbaarheid van rebranding
03
Ontvang je een helder stappenplan
04
Bepaal zelf of je met ons de volgende stap wil zetten
05
Adviseren we toch geen rebranding? Of zien jullie van de keuze af?
Ook dan levert Prebranding inzichten om je merk mee aan te scherpen.

Maak kennis met de impact van ons werk

Kiekens logo door JA rebranding agency
Bekijk de
case
Kiekens

Op naar kennisleiderschap met Kiekens’ heritage

Bekijk de
case
Zwartwoud

Een circulaire toppositie voor interieurbouwer Zwartwoud

Move | JA rebranding agency
Bekijk de
case
Move

Mobile first thinking als strategische asset voor gefuseerd Move

‘Door de rebranding hebben we een mooi fundament opgebouwd waar we op door kunnen ontwikkelen.’

Bart Hofsink
-
Marketing manager SelektHuis

Waarom een Prebranding?

De beste voorbereiding

Wat wil je de komende jaren met je bedrijf bereiken? We verkennen de vraag achter je vraag en formuleren jouw échte doel. Voor een duidelijke stip op de horizon!

Onafhankelijk advies

Want misschien, is een rebranding niet de investering die jou helpt bij je uitdaging of vraagstuk. We geven eerlijk advies en denken met je mee.

Een roadmap voor je rebranding

Een nieuw merk neerzetten en tot leven brengen vraagt om een doordacht plan. In een roodmap leggen we vast hoe je jouw branding met ons uitrolt.

De belangrijkste valkuilen getackeld

Rebranden is vaak omvangrijk. Krijg inzicht in de impact die een rebranding traject maakt op je tijd, geld en mensen, zodat je er alles uit kunt halen zodra je start.

Gemaakt voor groeibedrijven

Heeft marketing al een serieuze plek in je bedrijf, en wil je hulp bij de stap naar merkgedreven succes? Dan is onze prebranding perfect voor jouw bedrijf.

Gebaseerd op jarenlange ervaring

We doorzien snel je behoeftes en kansen, want ons team van strategen en creatieven specialiseert zich al 15 jaar in het waarom, hoe en wat van rebranding en merken bouwen.

Hoe werkt Prebranding?

1

Intake

Past rebranding bij je vraagstuk en situatie? Pas jij bij ons en wij bij jou? Met een uitgebreide intake, checken we of we een match zijn en stemmen we een volgende ontmoeting af op jou en je vraagstuk. We vertellen je graag alles over onze werkwijze en hebben alle tijd voor je vragen.

2

Discovery sessie

Tijdens de discovery-sessie duiken we een halve dag de diepte in. Al je belangrijke stakeholders zitten aan tafel en onze ervaren (en heel aardige) strategen en creatieven begeleiden jullie langs belangrijke vragen en handige theorieën. We controleren of rebranding in jouw geval geen symptoombestrijding is, en halen de kern van je probleem naar boven.

3

Planpresentatie

Na de discovery-sessie laten wij ons analytische merkdenken los op de verzamelde input. En komen we bij je terug met een planpresentatie. Daarin zie je wat volgens ons het probleem is en welke concrete stappen nodig zijn om je bedrijf te transformeren. We geven je ​​inzicht in de complexiteit, kosten en haalbaarheid van de rebranding. En het is helemaal aan jou of we samen met het plan aan de slag gaan!

4

Stap 4 test

Nadat we alle input hebben verzameld en geanalyseerd, komen we bij je terug met een planpresentatie. Hierin laten we zien wat volgens ons het probleem is en welke stappen we samen moeten gaan zetten om je bedrijf verder te laten groeien. We geven je ​​inzicht in de complexiteit, kosten en haalbaarheid van de rebranding. Vervolgens is het helemaal aan jou om te bepalen of je met ons verder wil.

Zit je Prebranding erop en ga je met ons aan de slag? Dan doorlopen we de fases van rebranding met jou en je team.

Maak kennis

met een nieuwe

generatie

merkenbouwers

Wij zijn JA rebranding agency en onze strategen en creatieven doen niets liever dan de essentie van jouw organisatie naar boven halen. We transformeren van daaruit je bedrijf tot een merk. Eén waarmee je bestaande ambities herkent en nieuwe ontdekt, en één waarmee je ze waarmaakt.